Velkommen til handballtv.com (HTV)

De nærmeste live/kommende kamper finner du i oversikten til høyre. Der kan du velge Toppkamper (Elitelagene) eller Andre. Men du kan også gjøre egne valg:

Velg liga
Ønsker du oversikt over en liga kan det velges her. Når liga velges vises aller kamper i valgte liga. Cuper eller ligaer som ikke vises ligger under Andre

Velg lag
Dersom du har valgt liga får du også mulighet til å velge en klubb her.

Under linjen kan du alltid velge mellom live/kommende kamper og spilte kamper. I tillegg finnes det punkter for Høydepunkter, Topp5 og Innslag.

Videoavspiller
HTV benytter JW Player for avspilling av opptak og videostrømmer. Denne avspilleren er en av markedets mest utbredte, og støtter i utgangspunktet de fleste moderne nettlesere og operativsystemer. For brukere av Microsoft Internet Explorer er det verdt å merke seg at HTML 5 avspilling av live videostrøm ikke er støttet. Brukere av Microsoft Internet Explorer må derfor påse at de har siste versjon av Flash Player installert. Denne kan lastes ned her.

Forøvrig støtter avspilleren fullskjerm, volumkontroll og lignende.

WiFi og 4G
Selv om en videostrøm er adaptiv og tilpasser seg den båndbredden man har tilgjengelig, er det verdt å merke seg at kvalitet og pålitelighet på strømmen selvsagt er bedre, jo bedre båndbredde man har.